Casado Sport Management

Nico Campuzano, cadet del Valladolid, reforça la porteria del Juvenil B de Pimienta

En els propers dies, Barça i jugador signaran el nou contracte per 3 temporades, tot i que l'acord no ha estat gens fàcil

El porter càntabre ha refusat altres ofertes importants

Carles Aguilar|@charlyplanter | 23 Juliol, 2014
Jugadors relacionats amb aquesta notícia: NICOLÁS CAMPUZANO JIMÉNEZ
En les darreres temporades, els responsables del planter blaugrana s'han preocupat, i força, en encertar especialment en els fitxatges dels porters. La porteria del Barça és una posició clau, i no qualsevol està capacitat, ja que requereix una sèrie de condicions i aptituds diferents i més específiques que la resta de demarcacions, i la resta de clubs. En aquest sentit, les incorporacions han complert amb escreix les expectatives, i han evolucionat de forma notable.

L'últim porter en arribar a La Masia, encara no és resident de forma oficial, però ja està tot preparat, i amb les maletes a punt. Parlem de Nicolás Campuzano, que arriba procedent del Real Valladolid, per incorporar-se al Juvenil B de Garcia Pimienta, en la seva primera temporada de juvenil. Les seves qualitats han cridat poderosament l'atenció d'altres clubs importants, com Juventus i Atlético de Madrid, que s'han sumat a l'interès blaugrana, que serà la samarreta que vestirà finalment.

Els que el coneixen, diversos tècnics, i els que han seguit la seva evolució, asseguren que el seu perfil i físic, recorden força al de Neuer, l'internacional alemany del Bayern, salvant obviament les distàncies, i que no tindrà problemes per adaptar-se a la forma de jugar del Barça. Cal destacar també, que el fitxatge està especialment avalado per Ricard Segarra, coordinador i màxim responsable de la captació de porters.

S'espera que la signatura es produeixi la propera setmana o a primers d'agost, tot i que el porter, representat per Agustín Martínez, ha estat a punt de quedar-se "amb la mel als llavis", ja que si bé, fa tres mesos que hi ha acord amb la família, per part del club de Pucela han sorgit diversos entrebancs, i durant força dies el tema ha estat encallat. Finalment hi ha hagut llum verda a l'operació, gràcies en part, a la intervenció de Jordi Roura, que fa uns dies debutava en la direcció del planter.


Comentaris dels usuaris sobre aquesta notícia
canastos comenta:
¡¡¡¡ Olé,olé y olé !!!!
Viva Nico
Sigue esforzándote
Afegeix el teu comentari a aquesta notícia